Vörösbor kapszulában?
2016. augusztus 31.

Vörösbor kapszulában?

Ha szívbetegségekre vagy a cukorbetegségre gondolunk, általában az idősebb korosztály jut eszünkbe, nem véletlenül! Ezek a problémák általában a hatvan fölöttieket érintik. A fájdalmak és tünetek megkeserítik hétköznapjaikat, a különleges diéták pedig sok odafigyelést igényelnek, a  különböző gyógyszerek áráról pedig ne is beszéljünk... A legfontosabb a helyes táplálkozás (zsírszegény ételek, sok gyümölcs és zöldség, sok folyadék) és a dohányzás mellőzése. Mindennek betartásával növelhetjük esélyeinket a betegségek megelőzésére.

resveratrol.jpg

Ma a lakosság nagy részét érintik ezek a problémák, a háziorvosok előtt jól ismertek a tünetek és panaszok.

A gyógyszeres kúrák és a diéta betartása mellett azonban fontos lehet, hogy tegyünk még valamit a tünetek enyhítése érdekében, és azért, hogy élhetőbben, könnyebben végezhessük mindennapi tevékenységeinket.
Különböző természetes hatóanyagok megtalálhatók akár a leghétköznapibb gyümölcsökben vagy a legismertebb gyógynövényekben is, mégsem az életmód-változtatás az egyetlen megoldás. De mit csináljunk, ha már elkéstünk a megelőzéssel, vagy azt látjuk,, hogy szüleink, nagyszüleink nem olyan aktívak, mint régebben?


A szőlőből nem csak bor készülhet!


Nagyon fontos hatóanyagok találhatók például a szőlő magjában és héjában is: a hidegen sajtolt szőlőmagolaj rendkívül gazdag antioxidánsokban, magas resveratrol-tartalommal bír, könnyen emészthető, koleszterinmentes. Erősíti az érfalakat, gátolja az érelmeszesedést, szabályozza, a rosszkoleszterin-szintet, ezáltal csökkenti a trombózis és a szívinfarktus kialakulásának esélyét. Megelőzi a szürkehályog kialakulását, gyulladásgátló és öregedéslassító hatású. Mindezek együttesen a rák kialakulásának kockázatát is rendkívüli módon csökkentik.

A mértékletes vörösborfogyasztás kedvező egészségügyi hatása évszázadok óta ismert. A vörösbor nem csak palackban kapható, azok is élvezhetik jótékony hatásait, akik nem fogyasztanak egy cseppet sem belőle.

Az alábbi termékünket ezért ajánljuk figyelmükbe, melyet nálunk meg lehet vásárolni személyesen, illetve meg is lehet rendelni:

123_resveratrol_60.jpg

 

Elérhetőségeink:

Mobil:+36 70/778-0902
Telefon: +36 1/224-0050
e-mail: recepcio@vitahelp.hu

1125 Budapest
Zsolna utca 27.

 

fb.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása