Erős immunrendszer őszre
2016. augusztus 30.

Erős immunrendszer őszre

Étrend-kiegészítők gyermekeknek

 

oszi_gyerek.jpgA megfelelő étrend, a sok testmozgás és a friss levegő, amihez figyelem és szeretet társul, általában elegendő a gyermek egészségének és boldogságának fenntartásához. Gondoskodnunk kell a rendszeres zöldség- és gyümölcsfogyasztásról, illetve a szükséges tápanyagok megfelelő mennyiségének beviteléről. Semmiképp ne tömjük őket feleslegesen és folyamatosan olcsó vitamintablettákkal! Egy jó minőségű multivitaminnal és esszenciális zsírsavakkal gazdagított, kiegyensúlyozott étrend azonban garanciát nyújthat a szülők számára, hogy gyermeküknél ne alakuljon ki hiánybetegség. 

 

A gyermek számára megfelelő multivitamin kiválasztása nem egyszerű feladat, de ebben is szeretnénk a segítségükre lenni.

Az alábbi készítményeket jó szívvel ajánljuk az őszi-téli időszakra. Ezek teljes mértékben tiszta, természetes összetevőkből állnak, nem tartalmaznak felesleges adalékanyagokat, ízfokozókat, stb., és csak azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazzák, melyekre a fejlődő gyermekeknek naponta szüksége van. 

nutribearsweb.jpg

 

 

 

 

 

 

 

http://natura-life.hu/termekek/junior-bodza-komplex-junior-elderberry-complex-60-db/

http://natura-life.hu/termekek/lem3/

http://natura-life.hu/termekek/viridikid-multivitamin-asvanyi-komplex-90-db/

http://natura-life.hu/termekek/littlepeople/

Termékeink megvásárolhatók egészségközpontunkban, illetve postai úton is megrendelhetők.

Elérhetőségeink: http://vitahelp.hu/kapcsolat

 









 




 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása