Te is "gerinces" vagy?
2016. május 23.

Te is "gerinces" vagy?

Tudod mennyire fontos a gerinced egészsége és működése?

A gerincfájdalmak, vagy a gerincproblémákból adódó fájdalmak nem minden esetben mutathatók ki képalkotó vizsgálatokkal. Nagyon sok esetben pedig nem megoldás, ha valamilyen krémet, vagy pirulát ad rá az orvos. Felmerül ilyenkor a kérdés, hogy mit is lehet ilyenkor tenni!? Számtalan megoldás létezik és most egy olyat szeretnék mutatni, amelyet személyes tapasztalatból tudom, hogy működik.

Az emberi szervezet bonyolult és összetett felépítésének köszönhetően minden szervünk kapcsolatban áll a gerincoszloppal így hatással van a szervezet működésére, hiszen az idegpályák oda futnak be.

Gondoltad volna, hogy olyan alapvető problémák is okozhatnak gerinc tájéki fájdalmat, mint egy "egyszerű" gyomorprobléma. Vagy, hogy a gyakori fejfájás legfőbb oka a nyaki csigolyák melletti izmok és ízületek túlfeszített állapota?

4291681579_6dd15d0f79_o.jpg

A gerincünk minden napszakban és minden testhelyzetben működésben van és terhelésnek van kitéve. Fontos átmozgatni, nyújtani, pihentetni, de természetesen használni és terhelni is. Ám nem mindegy, hogy hogyan és karban is kell tartani.

Az energikus élethez, a szellemi aktivitáshoz és a fájdalommentes mozgáshoz is szükséged vagy egy működésében és funkciójában is egészséges gerincoszlopra.

A Spinelinerrel történő gerinckezelés pedig nem csak azoknak jó, akiknek konkrét problémái vannak, hanem egy kellemes masszázs élményt is nyújtva felfrissíti a testet és a lelket is. Kitűnő stresszoldó módszer.

jump_woman.jpg

De beszéljenek helyettem a szakemberek. Látogass el az alábbi honlapra és jelentkezz be hozzájuk Te is egy állapotfelmérésre, nem fogsz csalódni. De ha kérdésed van, azt is fel tudod nekik tenni.

http://gerinc.vitahelp.hu/

fb.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása