Hogyan tehetjük hatékonyabbá agyunkat, szervezetünket?
2016. február 15.

Hogyan tehetjük hatékonyabbá agyunkat, szervezetünket?

A vizsgadrukk miatti frusztráció, az idegeskedés, a harag és minden más érzelmi defektus stresszt vált ki. Ez által növeli a vérnyomást, károsítva ezzel az egész szervezetet. Számos megoldási lehetőség kínálkozik, melyekkel hatékonyabbá válhatunk így megelőzve a már említett problémákat! 

tumblr_nvxsohgoib1slhhf0o1_1280.jpg

A legfontosabb megtanulni tanulni… 

Pedig a tanulás lehet élvezet is! A legfontosabb megtanulni tanulni… jó kedvvel, kevesebb idő alatt és eredményesen!

Nehézségek okai lehetnek

  • koncentrációs problémák
  • memóriazavar
  • stressz
  • korábbi kudarc
  • fáradtság
  • lustaság

A VitaHelp Egészségközpont számos igen hasznos lehetőséget biztosít, hogy hatékonyságunkon könnyedén javíthassunk.

Diákokkal és felnőttekkel egyaránt, közösen nagy sikereket tudnak elérni memóriafejlesztő gyakorlatok alkalmazásával, motiváció kialakításával, szorongásoldással, az önbizalom növelésével, megfelelő tanulási módszerek elsajátításával és számos más módszer alkalmazásával.

hatekonytanulas.jpg

Lehetőségek

  • Vitális tér terápia
  • Sejtszintű rezonanciakezelés
  • Bemer terápia
  • Kineziológia
  • Coaching

A legérdekesebb talán a sejtszintű rezonanciaterápia, de egyben ez az egyik legcélravezetőbb is. Az agyi hullámok harmóniájának megteremtésével segít erősebbé tenni a koncentrációt. Mindenki tudja hogy amíg egyes tevékenységek a bal, addig más tevékenységek éppen a jobb agyféltekét veszik igénybe. A sejtszintű rezonanciaterápia mindkét agyféltekére képes hatni. Fontos, hogy agyunkat karban tartsuk és megtanítsuk kezelni a stressz hatásokat, hiszen a testünk kontrollálója. Az egészség, a jólét egyik alapköve, hogy rend és harmónia legyen az agyunkban. A mindennapi rohanás lelassításával és relaxálással olyan energiákat lehet felszabadítani, melyeket a tudat úgy tud hasznosítani, hogy ez által a testben lezajló biokémiai folyamatokat is kontrollálja.

Nagyon sok ember érzi úgy, hogy haragját, mérgét, mozgással, sporttal kell levezetnie, mert ezzel egy magasabb energiaszintre lép. Azonban a levezetés ezen módja sem a legmegfelelőbb, mert másfajta, még több stresszel terheli a szervezetet.

Ha úgy érzed némi segítség neked is jól jönne, hogy könnyebben vedd az eléd tornyosuló akadályokat keresd fel A VitaHelp Egészségközpontot ahol segítenek megtalálni a neked ideális megoldást!

fb.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása