Megelőzni a cukorbetegséget?
2016. november 18.

Megelőzni a cukorbetegséget?

Napjaink egyik leggyakoribb krónikus betegsége a diabétesz. Sokkoló adat, hogy világszerte 285 millió cukorbeteg ember él, és számuk 2030-ra 366 millióra fog nőni a WHO előrejelzése szerint...

A gyakoribb a 2-es típusú diabétesz, amely korábban csak felnőttkorban, de sajnos ma már gyerekkorban is kialakulhat, ez egyértelműen életmódbeli hiányosságok eredménye. A magyar megnevezés egy kicsit félrevezető, mert a rossz étrend, és a rendszeres mozgás hiánya ugyanúgy hozzájárul a cukorbetegség kialakulásához.

Nagyon fontos, hogy ha a családban már volt cukorbeteg, akkor elengedhetetlen, hogy odafigyeljünk magunkra. Elsődlegesen a táplálkozást célszerű rendezni, emellett azonban ne feledkezzünk el a mozgásról, a lelki egyensúlyról és az esetleges tápanyaghiányokról sem. A cukorbetegség súlyosabb formája rendszeres vércukorszint-mérésekkel követhető. Azonban egy komplex megelőzés szűrés sok problémától mentesíthet bennünket.

biofeedback_bioresonance_therapy.jpgA VitaHelp Egészségközpont komplex szűrővizsgálata egy olyan egyedi, innovatív diagnosztikai eljárássor, amelynek célja, hogy teljes körű képet adjon szervezetünk állapotáról. A diagnosztikai eljárás során olyan rejtett vagy kialakulóban lévő betegségekre is rá lehet mutatni, amelyek tünetei nem feltétlenül jelentkeznek problémaként. A vizsgálat során javaslatot teszünk azokra az életmódbeli változtatásokra, terápiákra, amelyek igény és lehetőség szerinti gyorsasággal, személyre szabottan kiutat mutathatnak a betegségből. (A képre kattintva részletesen informálódhatsz a szűrővizsgálatról.)

 fb.png

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása