Hogyan csökkenthetők a daganatterápiák mellékhatásai?
2016. október 26.

Hogyan csökkenthetők a daganatterápiák mellékhatásai?

Minden, a nyugati orvoslásban használt daganatterápiás módszernek komoly, az általános egészségre igen káros mellékhatásai vannak. Az utóbbi időben sokat fejlődtek ugyan az onkológia módszerei, azonban vagy magától a kezeléstől, vagy az életviteltől vagy ezek valamilyen kombinációjától az esetek túlnyomó többségében fellépnek zavaró, kellemetlen vagy alattomos mellékhatások.

breast-cancer-survivor-hates-october.jpgA gyógyuláshoz kulcsfontosságú, hogy a beteg jól érezze magát a bőrében, és megszülessen benne a tiszta szándék, hogy meg akar gyógyulni. Ezt a szándékot fenntartani vagy létrehozni pedig csak úgy lehet, ha fizikailag és szellemileg is jól érezzük magunkat. Ehhez tudunk nagyon hatékony támogatást adni, amely segít előrevinni és ezáltal elérhetjük a teljes gyógyulást. Nagyon gyakran szembesülünk azzal, hogy nem jut kellő idő vagy figyelem az életmódra, táplálkozásra, a psziché feltérképezésére, vagy csak úgy általánosságban a fizikai állapotra, a diagnosztizált betegségen túl. Egészségesek csak úgy lehetünk, ha mind fizikailag, mind pedig szellemileg is egészségesekké válunk. Hiába teszünk meg mindent a fizikai testünk fenntartásáért, ha fejben tudatosan (vagy kevésbé tudatosan) nem vagyunk 100%-ig tisztában magunkkal, és nem tudjuk, vagy nem akarjuk megoldani a problémáinkat. Szintén előfordul az az eset is, hogy ugyan elkezdtünk mentálisan változni, de a fizikai állapotunk miatt ez a folyamat negatív irányba fordul.

A kezeléseink célja  a test karbantartása mind fizikailag, mind szellemileg. Igyekszünk a leggyakoribb problémákat csökkenteni, ilyenek lehetnek például a különböző fájdalmak, hányinger, rosszullét, gyengeség, stb. A terápiáinkkal ezeket a fizikai állapotokat igyekszünk javítani. Az egyik legfontosabb feladat, és emellett nem mehetünk el szó nélkül: a mentális egészség létrehozása és fenntartása.

Alábbi terápiáinkat ajánljuk a különböző daganatterápiák kellemetlen mellékhatásainak csökkentésére:

 

Vitális Tér Terápia:

vitatec.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Papimi:

papimi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Integrál pszichológia:

integral_pszicho.jpg

 

 

 

Kineziológia:

kinesiology.jpg

 

 

 

 

fb.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása