Hogyan szeressük meg az őszt?
2016. szeptember 22.

Hogyan szeressük meg az őszt?

Az ősz beköszöntével megérkezett a hűvösebb idő, és hamarosan hideg lesz. Ezzel egy időben azonban számos olyan dolog kerül előtérbe, amivel felmelegíthetjük a lelkünket, hogy a testünk se betegedjen bele az olykor zord időjárásba.


Vannak, akik kifejezetten szeretik ezt az évszakot, de vannak, akik nem, most nekik szeretnék egy kis kedvcsinálóval szolgálni.

d8sw90plfx.jpg

  1. Gondoljunk csak bele milyen jó érzés a barátok körében, egy kiadós kirándulás után, este a kandalló mellett frissen sült tököt enni (vagy gesztenyét), forralt bort inni!
  2. Reggelente öltözzünk színesbe, ezzel is visszaidézve még a nyarat, vagy az ősz meleg színeivel élvezzük a pihe-puha sálunkat!
  3. Ebéd után vagy hétvégén kapjuk fel a kabátunkat és üljünk le egy forró kávéval egy padra a parkban. Élvezzük a nap melengető sugarait és a természet megannyi színben pompázó fáit!
  4. A nyár mozgalmas hétvégéi után egy ráérős vasárnapon készítsük el a család, a barátok kedvenc ételeit, süteményeit és beszélgessünk egy nagyot!8647038461_8c625bf02a_b_1.jpg
  5. Eljött az ideje, hogy rendet tegyünk egy fiókban, egy szekrényben, egy szobában, vagy akár az egész lakás nagytakarítását elvégezve élvezzük a friss illatokat, és ezzel együtt rendbe tegyük, kitisztítsuk a lelkünk apró zugait is.
  6. Ha minden napunkat pozitív gondolatokkal kezdjük, és a dolgokban a jót keressük és igyekszünk a jó oldalukat megragadni, egészen megszeretjük ezt az évszakot is.
  7. Hogy testi egészségünkre is odafigyeljünk, együnk meg minden nap egy friss, ropogós almát, melynek rost- és vitamintartalma kellőképpen hozzájárul a szervezet egészségéhez
  8. Töltődjünk a természetből! Kiránduljunk erdőn-mezőn, keressük a kapcsolatot az állatokkal, menjünk menhelyre, vadasparkba!
  9. A nagy meleg elmúltával ismét sportolhatunk a természetben.

Ugye mennyi szépség van ebben az időszakban, mennyi pozitív energiával töltenek fel az évszak adta lehetőségek?

 

fb.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása